Priser og vilkår

Medlemskap

Priser fra og med 24.6.2015:

Alle årsmedlemskap gjelder fra den 1. i påfølgende måned. Årsmedlemskap i Arctic Roads har følgende fordeler inkludert medlemskapsperioden:

Inntil 1500 kroner årlig refusjon for bruk av 3. parts hurtigladere, samt fri lading hos Lyse. Les mer om refusjonsprogrammet her

To redninger fra Viking Redningstjeneste pr år, ved behov for veihjelp eller nødstrøm. Ingen egenandel.

Ladekort som er lastet lokalt til alle våre ladere for rask identifisering og sikring mot dårlig mobildekning.

Ladekort:

For årsmedlemskapet vil du trenge et ladekort for å åpne laderne. Så snart du har registrert deg her på arcticroads.com, vil du få et ladekort tilsendt. Dette vil i de fleste tilfeller ankomme deg innen 1-3 virkedager. Ladekortet gir tilgang til alle ladere i Arctic Roads sitt nettverk i avtaleperioden, samt ladere etablert av andre samarbeidende operatører.
Ved tap av ladekort, kontakt Arctic Roads på e-post info@arcticroads.com, eller servicetelefon 975 49 200. Ved erstatning av tapt kort påfaller et gebyr på kr 150.

Fakturering og fornying

Ved registrering av årsmedlemskap, blir et ladekort sendt til deg. Dette kan brukes fra første dag etter at det har ankommet deg. Sammen med ladekortet får du faktura med 14 dagers forfall. Medlemskapet fornyes automatisk på samme betingelser dersom Arctic Roads ikke har mottatt skriftlig oppsigelse innen 14 dager før utløpsdato.

 

Lading med App for medlemskap på månedsbasis:

For å få medlemskap på månedsbasis må appen GoCharge fra WTW benyttes. Den finnes her for iOS og her for Android Opprett din egen profil i appen og legg til medlemskap i Arctic Roads under instillinger i appen. Medlemskapet fornyer seg selv automatisk frem til det blir stoppet og det er foreløpig ingen bindingstid for dem som tegner seg. Prisen er 399 pr mnd og gir fri tilgang til lading i Arctic Roads sitt nett.

Fri lading hos EV Power og Lyse er fremdeles forbeholdt årsmedlemmer

Lading med mobil på drop-in basis:

Du kan starte en enkeltlading ved å bruke din mobil. Enten nedlast appen GoCharge, eller følg instruksjonene på laderene for å aktivere laderene med SMS. Vær spesielt obs på at det er kun norskregistrerte mobilnummre som kan benyttes. Dersom en bruker ikke har norskregistrert nummer må App benyttes

Priser for drop-in lading fra og med 8.9.2014

Vilkår

Les mer om Generelle vilkår for kundeforhold her.